Skip links

Takbyte

Våra snickare hjälper dig med allt från nyproduktioner till mindre renoveringar. Vi samarbetar med leverantörer som är miljöcertifierade och som följer det riktlinjer som finns i branschen. Läs mer om respektive tjänst eller kontakta oss så berättar vi mer!

Dags för takbyte?

Har ni ett gammalt tak som läcker eller är dåligt isolerat? Inget tak håller för evigt, och förr eller senare måste alla tak bytas ut. Vissa håller längre än andra, och det som påverkar takets livslängd är bland annat vilket material taket består av, hur mycket det utsätts för väder och vind samt hur väl man själv tar hand om och underhåller taket. Den som är uppmärksam på sitt tak kan förebygga många problem.

När det börjar bli dags för att byta tak bör man inte vänta för länge. Ju mer som behöver åtgärdas desto dyrare blir det, och om det nuvarande taket är i dåligt skick kan takbytet bli en kostsam historia. Därför gäller det att hålla koll på taket så att man i god tid kan upptäcka brister och sätta in lämpliga åtgärder. Vissa saker kan lappas och lagas, men till slut krävs ett takbyte.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vill du veta mer om takbyte?

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på 090-311 65