Skip links

Nybyggnation

Våra snickare hjälper dig med allt från nyproduktioner till mindre renoveringar. Vi samarbetar med leverantörer som är miljöcertifierade och som följer det riktlinjer som finns i branschen. Läs mer om respektive tjänst eller kontakta oss så berättar vi mer!

Snickare för din nybyggnation

Ecobygg kan leverera din nybyggnation. Vi har en hög standard, kundanpassade lösningar och mycket bra kundrelationer. Du som kund har kontakt med oss under hela processen – från idé till färdigt energismart hus! Kontakta oss så tar vi fram en lösning som är anpassad just för dig.

Allt från yrkesskickliga målare och takläggare till rörmokare och elektriker krävs för att nybyggnationer ska bli lyckade. Det är också därför vi rekommenderar att du vänder dig till oss, ett företag som erbjuder totalentreprenad och kan samordna hela projektet för att du som kund ska känna dig trygg. Vi bygger hus med olika metoder, dels i lösvirke men även med monteringsfärdiga block. När vi isolerar samarbetar vi med företag som gör miljövänlig isolering.

ENERGISMART HUS

Grunden för att bygga ett energismart hus är att bygga ett bra klimatskal, ett klimatskal omsluter huset. Väggar, grund, tak, fönster & dörrar.

  • Lågenergihus
  • Passivhus
  • Minienergihus
  • Nära nollenergihus
  • Nollenergihus
  • Plusenergihus

Vill du veta mer om de olika typer av husen så skicka ett mejl eller ring oss på 090-311 65

Vill du veta mer om nybyggnation?

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på 090-311 65