Nytt utseende & fler snickare

Vi har nu lanserat vår nya hemsida samt grafiska profil. På den här sidan kommer du att kunna ta del av tips och råd från oss på Ecobygg. Samtidigt som vårt nya ansikte utåt har lanserats så söker vi fler snickare!

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Träarbetare/snickare till byggarbetsplatser i Umeå med omnejd

Vi söker efter erfarna snickare till våra byggplatser i Umeå med omnejd. Du behöver ha några års erfarenhet från yrket och vi ser gärna att du har yrkesbevis. Då vår byggdokumentation och säkerhetsinformation är på svenska behöver du ha goda språkkunskaper. Välkommen med ditt CV och ett personligt brev via vårt formulär. Vi kommer sedan att höra av oss när något blir aktuellt.

För att passa som snickare hos oss vill vi att du är självgående, flexibel och noggrann i ditt arbete. Anställningen innebär att du vissa perioder kommer att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskompisar och bidra till en god laganda.

Arbetsområde: Umeå med omnejd