Snickare

Våra snickare hjälper dig med allt från nyproduktioner till mindre renoveringar. Vi samarbetar med leverantörer som är miljöcertifierade och som följer det riktlinjer som finns i branschen. Läs mer om respektive tjänst eller kontakta oss så berättar vi mer!

Ecobygg är ett företag i Umeå som jobbar med allt från nybyggnationer till terrassbyggen. Vi är idag 7 medarbetare i företaget som alla arbetar efter våra kärnvärden; miljö, kunskap, engagemang och drivkraft. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Träarbetare/snickare till byggarbetsplatser i Umeå med omnejd

Vi söker efter erfarna snickare till våra byggplatser i Umeå med omnejd. Du behöver ha några års erfarenhet från yrket och vi ser gärna att du har yrkesbevis. Då vår byggdokumentation och säkerhetsinformation är på svenska behöver du ha goda språkkunskaper. Välkommen med ditt CV och ett personligt brev via vårt formulär. Vi kommer sedan att höra av oss när något blir aktuellt.

För att passa som snickare hos oss vill vi att du är självgående, flexibel och noggrann i ditt arbete. Anställningen innebär att du vissa perioder kommer att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskompisar och bidra till en god laganda.

Arbetsområde: Umeå med omnejd

Välkommen med ditt CV och ett personligt brev via vår ansökningslänk. Vi kommer sedan att höra av oss när något blir aktuellt.

Ansök
  • Max filstorlek: 16 MB.
  • Max filstorlek: 16 MB.